True
Безкоштовна доставка на суму понад $50
АЛЮМІНІЄВІ ФЛАКОНИ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ ПАРФУМІВ
20 грудня, 2023 від
| Ще немає жодних коментарів


Світ пробників для парфумів різноманітний. Серед скляних, пластмасових пляшок різного об'єму, особливо виділяються металеві переливи. Парфуми в алюмінієвому флаконі виглядають дуже стильно. Глянцева або матова, однотонна або ефектно пофарбована поверхня має вельми футуристичний дизайн і ефектно виглядає в будь-який косметичці або жіночій сумочці.

Залежно від виробника, металева капсула може мати прозоре віконце для контролю рівня рідини або випускатися без нього.

ЯК ПЕРЕЛИТИ ПАРФУМИ В АЛЮМІНІЄВИЙ ФЛАКОН

Все залежить від конструкції переливу. Вони бувають самозаправні і несамозаправні.

Алюмінієві флакони самозаправні наповнюють за принципом запальнички: в отвір внизу пробника встановлюють трубку розпилювача пляшки парфумів і переливають.

Несамозаправні поповнити можна за допомогою шприца. Поршнем набираєте улюблений аромат, і акуратно наповнюєте їм металевий пробник. Швидко, зручно.

ЧОМУ АЛЮМІНІЄВИЙ ФЛАКОН НАДІЙНІШИЙ ЗА СКЛО ТА ПЛАСТИК

Порівнюючи міцність металу і скла, пластику, відразу зрозуміло, що перший варіант найнадійніше. Міцний непрозорий алюмінієвий корпус має цікаву будову. Часто всередині нього запаяна скляна капсула з парфумами. Навіть при падінні з висоти або деформації пробника, аромат залишиться всередині і не проллється ні краплі. Пластик в такому випадку дасть тріщину, скло розіб'ється, а улюблений аромат буде втрачено. Тому, якщо часто подорожуєте, буваєте у відрядженнях, обирайте алюмінієві атомайзери.

Перевезення в алюмінієвому флаконі парфуму в літаку реальна. Головне, щоб об'єм не перевищував 100 мл. Щоб уникнути непорозумінь, краще, щоб на тарі з парфумами був зазначений об'єм. Служба безпеки аеропорту відкритий флакон може відправити в багаж літака, а не в ручну поклажу. Закриті пробники в додатковому прозорому герметичному пакеті без проблем полетять разом з вами в салоні.

Увійти залишити коментар

Щоб встановити цей веб-додаток на свій iPhone/iPad, натисніть а потім Додати на головний екран.