True
Безкоштовна доставка на суму понад $50
ВИТОНЧЕНЕ СКЛО: ОБГОВОРЮЄМО ПЕРЕВАГУ СКЛЯНОЇ ТАРИ ДЛЯ ПАРФУМІВ
20 грудня, 2023 від
| Ще немає жодних коментарів


Перша зустріч з парфумами у кожного з нас починалася з витонченого флакончика зі скла на маминому або бабусиному туалетному столику. Заворожлива гра світла на гранях, кришечка, яку так важко було відкрити, і пульверизатор, який страшно було натиснути. Добре, що зараз у нас, дорослих, є можливість купувати парфуми в будь-якій кількості і упаковці. Фаворитом століття залишається упаковка зі скла.

Скляна тара для косметики - це:

  • Надійно. Щільні кришки не пропустять вислизнути навіть крапельку брендового аромату. Плюс якість скляної тари високого класу дозволяє зберегти парфум в ідеальному стані, не спотворюючи аромат, як це буває з пластиком.

  • Стильно. Імениті парфумерні будинки для своєї продукції використовують тільки скляні упаковки. Над створенням ефектних бульбашок, кришечок трудяться кращі будинки моди, а самі пляшки стають арт-об'єктом. Подібне важко зробити з пластика. Адже не буде тієї гри світла в гранях, прозорих, напівпрозорих і матових стінках флакона для парфумів.

  • Універсально. Класифікація скляної тари дозволяє використовувати її для парфумерних масел, парфумерії, туалетної води, одеколонів.

  • Зручно. В прозорому флаконіі видно рівень ароматичної рідини. А значить, порожній флакон не стане для вас неприємним сюрпризом. Скляна тара підійде для перевезення міні формату улюбленої косметики в літаку.

ЯКА СКЛЯНА ТАРА ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ В ПАРФУМЕРІЇ

Залежно від продукту, який буде налитий, переваг виробників і вимог клієнта, цілей використання флакона, тара зі скла буває:

  • для ароматичної олії використовують флакони від 4 до 10 мл і тільки з гвинтовими кришками. Для зручного нанесення часто застосовують пляшечки з роликовими аплікаторами. Кулька швидко розподіляє аромат по шкірі, що неймовірно зручно і практично. Такі маленькі пляшечки також використовують в якості Атомайзера і пробників будь-якої парфумерної продукції;

  • парфумів. Вони люблять скляну тару до 20 мл з увігнутими всередину стінками і опуклим денцем. Це сама класична тара, яка залишається затребуваною десятиліття. Для зручності верх флакона вінчає пластикова, металева або скляна кришка, яка ховає розпилювач. Рідше гвинтова кришка закриває відкрите, без розпилювача, горлечко

  • парфумованої води. Вона вимагає самої великокаліберної упаковки. Скляна тара на 100 мл прозора або матова, з кольорового матеріалу або звичайна, з граненими або рівними стінками підійде для чоловічих і жіночих ароматів. У діапазоні 30-50 мл - найбільш ходові флакони. Міні версії на 10-20 мл підійдуть для виливків ароматів, оптового продажу або спільної покупки парфуму.

    Різноманітність об'ємів, кольорів, форм пляшечок на сайті Milliform дозволяє підібрати ідеальну пляшечку для улюбленого аромату. Або кілька маленьких пробників для подруг. А може і те, і інше одночасно. Благо, вибір величезний, ціни привабливі, а якість на рівні.

Увійти залишити коментар

Щоб встановити цей веб-додаток на свій iPhone/iPad, натисніть а потім Додати на головний екран.