True
Безкоштовна доставка на суму понад $50
ЯК ПРАВИЛЬНО ЗБЕРІГАТИ ПАРФУМИ
20 грудня, 2023 від
| Ще немає жодних коментарів


ЯК ПРАВИЛЬНО ЗБЕРІГАТИ ПАРФУМИ?

Якщо правильно зберігати парфуми, ними можна користуватися довго. Але навіть дорога косметика може зіпсуватися, якщо нехтувати важливими правилами зберігання.

  • Правило №1. Не можна залишати парфумерію під відкритим сонячним промінням. В іншому випадку духи зіпсуються, а аромат почне «гірчити». Небажано залишати парфум у задушливій кімнаті, де температура повітря вища за норму.

  • Правило №2. Не можна зберігати парфуми у ванній кімнаті, у ній підвищена вологість. Будь-яка косметика, у тому числі одеколони та туалетна вода, зіпсуються.

  • Правило №3. Одеколони зберігаються в шафках, без сонячних променів і в кімнаті з постійною температурою. Не можна кидати флакон на вулиці у мороз.

  • Правило №4. Парфуми слід ставити вертикально.

  • Правило №5. Парфуми, якими користуються вкрай рідко, прибирають у холодильник. Так він прослужить довше.

  • Правило №6. У висувних ящиках косметику зберігати не варто. Якщо парфуми будуть рухатися, вони можуть втратити свої властивості. Якщо є необхідність носити з собою флакон, краще покласти в сумку маленький пробник.

  • Правило №7. Якщо у флаконі немає пульверизатора, не можна наносити парфуми на шкіру пальцями. Шкірне сало, жир та частинки шкіри можуть потрапити всередину, і запах парфумерної косметики зміниться.

  • Правило №8. Не варто навіть говорити, що парфуми слід ховати від дітей.

ЯК ДІЗНАТИСЯ ПРО ПСУВАННЯ ПАРФУМІВ

Ознаки псування парфумів:

Вода у флаконі почне темніти. Це говорить про те, що настав час викинути коробку разом з одеколоном на смітник. Не можна користуватися простроченими парфумами, це може спричинити алергію.

Парфумерія має властивість "протухати".

Колір флакона може змінюватись. На кінчику пульверизатора з'явиться наліт.

Слід пам'ятати – не можна наносити парфуми на шкіру під відкритим сонячним промінням. Це сприяє появі пігментних плям. У складі якісного парфуму знаходиться спирт та ефірна олія. Завдяки останньому парфуми довше тримаються на шкірі. Якщо скористатися одеколоном під відкритим сонцем, це може спричинити алергію. До того ж можна отримати опік через наявність спирту в складі.

Не варто нехтувати правилами зберігання парфумерної косметики, інакше парфуми не прослужать так довго, як хотілося б. Багато жінок мають улюблений аромат, яким вони користуються вкрай рідко, розтягуючи рідину у флаконі. Раніше парфуми передавали у спадок, це говорить про те, що дивитися на термін придатності не варто. При правильному зберіганні парфуми можуть прослужити досить багато часу. Слід пам'ятати, що прострочену косметику не можна шкодувати – це стосується не лише одеколону, а й кремів, лосьйонів та інших косметичних засобів. «Прострочення» може спричинити алергію. Якщо аромат з флакона почав віддавати гіркотою, настав час позбавлятися від непотрібної парфумерії. Не шкодуйте косметику, шкодуйте своє здоров'я – це важливіше за витрачені кошти.

Увійти залишити коментар

Щоб встановити цей веб-додаток на свій iPhone/iPad, натисніть а потім Додати на головний екран.