True
Безкоштовна доставка на суму понад $50
ПИВО ПІННЕ - ВОЛОССЯ ВІДМІННЕ: РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВОЛОССЯ НА ОСНОВІ НАПОЮ
20 грудня, 2023 від
| Ще немає жодних коментарів


Ах, як хочеться змахнути копицею волосся, як у рекламі. Густими, пишними, які спадають по плечах немов шовк. А в реальності, без начісування і половини пляшки лаку ніяку зачіску не зробиш. У розпущеному вигляді висять немов нежива пакля. І головне, ніяк не можуть вирости нижче плечей. Постійно то обламуються, то уповільнюють зростання взагалі.

Як тут не перепробувати усі засоби з домашньої скарбнички краси? Наприклад, зміцнення волосся пивом. Сировина доступна, стоїть на порядок дешевше покупних кондиціонерів і масок. А ефект від такого хмільного лікування обіцяють приголомшливий. Ризикнемо?

МАСКА З ПИВА ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ВОЛОССЯМ

Пиво для волосся в домашніх умовах століттями використовували для лікування, прискорення їх зросту, розкішного об'єму і блиску. В чому секрет? Збалансований склад напою включає:

  • екстракт хмелю - джерело фітоестрогену. Речовина позитивно впливає на фолікули, прискорюючи зростання волосся. Регулярне використання дозволяє попередити випадання волосків з віком або втрату об'єму;
  • спирт. Маска для волосся з пивом підійде для жирного типу шкіри. Спирт регулює роботу сальних залоз, запобігає швидкому забрудненню волосся і втраті об'єму протягом дня;
  • мінеральні речовини напою зміцнюють дерму, активізують процес ділення клітин в фолікулах. Ополіскування волосся пивом реально прискорює ріст шевелюри. Спробуйте такий спосіб протягом 6 місяців, і результат приємно здивує;
  • вітаміни групи В. Саме вони відповідають за щільність і блиск волоска. Миття волосся пивом краще дорогих готових покупних засобів додасть шевелюрі розкішний вигляд, як з глянцевого журналу.

Тепер додайте сюди доступність хмільного напою. Хороший бальзам або кондиціонер не купиш за 20 грн. Тому варто ризикнути, щоб комплексно оздоровити шевелюру.

Важливо: пиво має фарбуючі властивості. Блондинкам краще використовувати тільки світлі сорти, шатенкам і брюнеткам - темні.

РЕЦЕПТ МАСКИ З ПИВА ДЛЯ ВОЛОССЯ

Арсенал засобів для відновлення сили, об'єму і блиску містить багато варіантів використання напою. Найпопулярніші:

  • пиво з яйцем для волосся - цінне джерело протеїну і вітамінів для фолікулів. Після такого харчування коси почнуть рости, як на дріжджах. На 50 гр хмільного напою візьміть 1 яйце, збите в стан піни. Все розмішайте і рівномірно нанесіть на корені волосся, розподіляючи по пасмам. Залиште на 30 хвилин, після промийте водою;
  • змішайте в рівній пропорції сік цибулі і пиво. Нанесіть на 15 хвилин на пасма. Запах дуже стійкий і неприємний, але результат того вартий. Тому краще робити таку маску на вихідних;
  • маска з пивом для росту волосся з бананом. Половину фрукта збийте в блендері до стійкої піни. Додайте 50 гр пива. Нанесіть на пасма на 30 хвилин.

Напій має характерний запах. Але з волосся він швидко вивітрюється. Щоб точно бути впевненою, що коси НЕ будуть пахнути хмелем, в воду для полоскання додайте 2 краплі ефірного масла лимона.

Увійти залишити коментар

Щоб встановити цей веб-додаток на свій iPhone/iPad, натисніть а потім Додати на головний екран.