True
Безкоштовна доставка на суму понад $50
ПЕРЕВАГИ ВАКУУМНИХ ДОЗАТОРІВ ДЛЯ ФЛАКОНІВ
22 березня, 2024 від
| Ще немає жодних коментарів


Захист продукту від зовнішніх чинників, функціональність і ергономічність - головні вимоги, які висуває сучасна косметична індустрія до упаковки і тари. Найкраще з цими завданнями справляються вакуумні флаконищо зумовлено принципом їхньої роботи. Їхня головна перевага й унікальна особливість у тому, що вони запобігають будь-яким контактам вмісту з навколишнім середовищем, навіть під час безпосереднього його використання.

ПРИНЦИП РОБОТИ ВАКУУМНОГО ДОЗУВАЛЬНОГО ПРИСТРОЮ

Особливість конструкції вакуумного косметичного флакона - відсутність занурювальної трубки. Завдяки різниці тиску, яка створюється під час натискання на актуатор, вміст піднімається вгору, прямуючи до дозуючого пристрою. Останній влаштований таким чином, щоб перешкоджати проникненню кисню до косметичного засобу і тим самим не допускати окислення.

Додаткову захисну функцію виконує герметичний ковпачок Він захищає сопло від потрапляння вологи, твердих дрібнодисперсних частинок, повітря, а власне актуатор - від механічних ушкоджень унаслідок падінь і ударів.

Одна з головних функцій у вакуумному флаконі з дозатором належить рухомій діафрагмі. Завдяки їй створюється ефект подвійного дна. У міру витрачання косметичного засобу діафрагма піднімається, відокремлюючи вміст від спустошеної ємності. Вона не дозволяє засобу стікати по стінках флакона. У результаті він залишається ідеально чистим, а косметика витрачається до останньої краплі.

ПЛЮСИ ВАКУУМНОГО ДОЗУВАННЯ КОСМЕТИКИ

Порівняно з іншими флаконами для косметики, вакуумні забезпечують масу переваг щодо зручності експлуатації та збереження косметичних засобів. Експерти в косметичній галузі заявляють, що засновані на вакуумному принципі дозатори продовжують життя косметичних засобів щонайменше на 15 %. Тому попит на продукт у вакуумних флаконах зростає, і дедалі більше виробників косметики схиляються до цієї категорії тари.

ПОПУЛЯРНІСТЬ ВАКУУМНИХ ФЛАКОНІВ ЗУМОВЛЕНА ТАКИМИ ЇХНІМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ:

  • легке збирання-розбирання;
  • зручне дозування;
  • абсолютний захист вмісту від вологи, забруднень, кисню;
  • максимальне збереження продукту;
  • економне і повне витрачання косметичного засобу

 У флакони з дозаторами розфасовують косметичні засоби, що мають консистенцію в'язких і тягучих рідин. Вакуумні ємності незамінні для зберігання сироваток, кремів, заснованих на природних компонентах з мінімальним вмістом консервантів. З цієї причини таким флаконам віддають перевагу майстри, які виготовляють засоби для догляду за шкірою і волоссям у домашніх умовах.  

 Вакуумні дозатори стають дедалі більш затребуваними в косметичній промисловості, що зумовлено зростаючою популярністю натуральної косметики. Цей вид тари вказує на високу якість продукту і асоціюється у споживачів косметики з екологічною чистотою. Для виробників косметичних засобів використання вакуумних дозаторів - спосіб підкреслити натуральний склад засобу і турботу про покупців.

 Виготовляють вакуумні флакони з якісних полімерних матеріалів, завдяки чому вони мають малу вагу і високу міцність.

 Компанія "Мілліформ" пропонує широкий вибір косметичних флаконів, зокрема і з вакуумними дозаторами. Оплатити замовлення можна під час отримання. Ризики, пов'язані з транспортуванням тари, несе продавець.

Увійти залишити коментар

Щоб встановити цей веб-додаток на свій iPhone/iPad, натисніть а потім Додати на головний екран.