True
Безкоштовна доставка на суму понад $50
СОНЦЕЗАХИСНІ КРЕМИ В ПЕТ ТАРІ: ЯКИЙ ОБРАТИ НА ЛІТО?
20 грудня, 2023 від
| Ще немає жодних коментарів


Знаєте, як на закордонних морських курортах іноземці дізнаються вихідців з СНД? За характерним почервонінням від сонячної засмаги в перші години відпочинку. На жаль, мода на сонцезахисні засоби у нас тільки з'являється. Хоча в Європі і Америці крем або лосьйон з SPF такий же атрибут відпочинку, пікніка або навіть екскурсії по місту, як і окуляри від сонця.

СОНЦЕЗАХИСНИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ДОПОМОЖЕ УНИКНУТИ:

  • сонячних опіків. Почервоніння, пухирі і лущення можна отримати не тільки під прямими променями сонця, але і в тіні, у воді. Мікротравми шкіри виглядають непривабливо, приносять масу дискомфорту;
  • раку шкіри. У любителів сонцезахисних засобів шанс познайомитися з меланомою на 50-70% нижче, ніж у тих, хто не використовує креми з SPF на пляжі або відпочинку;
  • фотостаріння. Сонечко приносить не тільки рівну шоколадну засмагу, а й раннє старіння. Агресивні фотони сонячних променів утворюють в дермі вільні радикали, руйнують клітини, скорочують кількість еластину і колагену.

Всі чинники разом провокують появу ранніх зморшок, в'ялість шкіри, тьмяний колір. Кращий сонцезахисний крем для обличчя та інших ділянок тіла допоможе уникнути всіх неприємностей засмаги.

ЯК ПІДІБРАТИ СОНЦЕЗАХИСНИЙ КРЕМ ПО ТИПУ ШКІРИ?

Засоби для захисту від ультрафіолету мають на упаковці позначку SPF. У перекладі з англійської це означає "захист від сонця". SPF буває від 6-8 одиниць для смаглявих з темними очима і волоссям і до 60 (для людей з дуже світлою шкірою, яка моментально згорає на сонці). Тому яким сонцезахисним кремом користуватися вибирають, в першу чергу, в залежності від типу зовнішності.

Наступний критерій - тип шкіри. Для власниць жирної дерми необхідні лосьйони або спреї з позначкою "oil-free". Також захисні компоненти краще у вигляді азобензолу і фенолу, а не важкий оксид титану, що забиває пори. Краще підібрати мінеральну основу з цинку, яка бореться з висипаннями.

Який повинен бути сонцезахисний крем для сухої шкіри? З щільною структурою крему з додатковими зволожуючими компонентами (гліцерин, екстракт алое).

Власниці комбінованої шкіри використовують універсальні засоби або одночасно варіанти для жирної і нормальної дерми для різних ділянок тіла.

ПОРАДИ ПО ДОГЛЯДУ ЗА ТІЛОМ ПІД ЧАС ЗАСМАГИ

Який сонцезахисний крем вибрати на море обговорили. А як його наносити, мало хто знає. Правила користування засобами для безпечної засмаги дуже прості:

  • мінімум за 15 хвилин до виходу на пляж нанести крем щільним шаром і дозвольте йому вбратися. Якщо плануєте засмагати, то розподіліть засіб на все тіло, включаючи задню поверхню сідниць і ніг, спину;
  • згодом захисна плівка з SPF перестає діяти. Якщо ви не купаєтеся, і не витираєте тіло, не активно потієте, то повторно нанести засіб необхідно через годину;
  • любителі плавати в басейнах або плескатися в природних водоймах повторюють нанесення через 20 хвилин;
  • використовувати крем в пластиковій упаковці або лосьйон з фільтром від ультрафіолету треба навіть у спокійному стані в закритій альтанці або під парасолькою на пляжі.
Увійти залишити коментар

Щоб встановити цей веб-додаток на свій iPhone/iPad, натисніть а потім Додати на головний екран.