True
Безкоштовна доставка на суму понад $50
ДОГЛЯД ЗА ШКІРОЮ ЗАСОБАМИ З МЕЛІСИ
20 грудня, 2023 від
| Ще немає жодних коментарів


Для деяких людей догляд за шкірою є легкою процедурою, що складається з щоденного очищення і зволоження. Для інших може знадобитися спеціалізований лікувальний комплекс, щоб позбутися від певних проблем зі шкірою. Крем-бальзам з мелісою здатний відкривати забиті пори і заліковувати виразки. Щоб відкрити закупорені пори і підтримувати здорову шкіру, крем-бальзам повинен використовуватися як частина щоденної косметичної процедури.

НІЧНИЙ КРЕМ З МЕЛІСОЮ

Нічний крем з мелісою може використовуватися для аналогічних цілей. Нічні креми з травами також доступні для лікування безсоння. Європейський крем-бальзам з мелісою часто містить велику кількість трави, невіднайденій в західній півкулі. Поліфеноли і дубильні речовини, присутні в трав'яному засобі, забезпечують йому кілька корисних для здоров'я переваг. Воно містить противірусні та протибактеріологічні властивості. Дані властивості також дозволяють використовувати бальзам з мелісою як засіб від герпесних захворювань, а також при свинці і стрептококових інфекціях. У деяких країнах крем-бальзам з мелісою часто використовується для лікування герпесу в поєднанні з валеріаною.

ВИКОРИСТАННЯ МЕЛІСИ В МЕДИЦИНІ

У медицині меліса використовується багато століть для лікування деяких хвороб. Трав'яний засіб є частиною плану лікування тривоги, розлади шлунка і функції щитовидної залози. Деякі лікарі стверджують, що засіб може допомогти в лікуванні базедової хвороби. Іноді рослина можна використовувати і для седації. М'язові спазми, особливо пов'язані з менструальним циклом, ПМС, можна лікувати за допомогою засобів з мелісою. На додаток до кремів, мелісу можна купити в формі екстракту, чаю, таблеток, настоянок і капсул. В якості додаткової переваги мелісу зазвичай приймають в її природному стані без всяких добавок. Це запобігає неприємним ефектам, наприклад, блювоті або нудоті. Люди, чутливі до деяких препаратів і косметичних засобів, часто вважають за краще використовувати мелісу для лікування різних недуг. Приємний лимонний аромат, що випускається при втиранні трави в шкіру або її подрібненні, також є улюбленим інгредієнтом для парфумерії, лосьйонів, свічок, ароматерапевтических масел та інших продуктів. Крем з мелісою може бути доступний під декількома торговельними назвами. З доктором слід проконсультуватися перед застосуванням засобу на основі меліси для догляду за шкірою і в лікувальних цілях. Мелісса може взаємодіяти з іншими седативними засобами і ліками. Жінки, які вагітні або годують грудьми, а також діти, повинні використовувати засіб тільки під контролем лікаря.

Увійти залишити коментар

Щоб встановити цей веб-додаток на свій iPhone/iPad, натисніть а потім Додати на головний екран.