True
Безкоштовна доставка на суму понад $50
ДОГЛЯД ЗА ОБЛИЧЧЯМ ВОСЕНИ!
20 грудня, 2023 від
| Ще немає жодних коментарів


Найніжніша і найтонша шкіра у нас на обличчі. Восени вона потребує додаткового догляду, оскільки різка зміна температури повітря та сильні вітри негативно впливають на її стан.

Існує 4 стадії догляду за особою: підготовка (очищення шкіри), оновлення, лікування та зволоження.

  • Очищення

Щоб уникнути запальних процесів на шкірі обличчя, а також забруднення пір, слід ретельно очищати шкіру. Для цього достатньо 2 рази на день вмиватися спеціальними засобами, призначеними для очищення шкіри обличчя. В основному це муси, гелі або пінка для вмивання. Пам'ятайте, що температура води має значення. Гаряча вода може призвести до млявості шкіри, а холодна – сухості. Рушником також не варто витирати обличчя. Найкраще використовувати паперові рушники та акуратно промокнути шкіру.

  • Оновлення

Осінь - найсприятливіший час для скрабів, тому що за допомогою них видаляються мертві клітини тканини, що накопичилися за літній період. У домашніх умовах скрабувати обличчя слід трохи більше двох разів на тиждень. Підійдуть різні скраби. Починаючи з кавового, закінчуючи скрабами, які можна купити, призначені для догляду за шкірою обличчя. Для більш глибокого очищення та відлущування слід звернутися до косметолога.

  • Лікування

Не варто чекати на прищі. Лікування не завжди передбачене лише для проблемної шкіри. До цієї стадії догляду за обличчям можна віднести різні маски для профілактики запальних процесів, а також які будуть мати корисні вітаміни. Завдяки маскам, ваше обличчя набуває здорового сяйва.

  • Зволоження

Без зволоження шкіри обличчя в холодну пору року не впорається. Тому восени слід максимально зволожувати обличчя. Косметологи радять брати щільніші за текстурою креми для глибокого харчування та гарного захисту.

ЯК ПРАВИЛЬНО НАНОСИТИ КРЕМ НА ОБЛИЧЧЯ

Важливо, як ви наносите крем! По-перше, всі рухи по обличчю робити потрібно від центру до країв. По-друге, всі рухи знизу нагору. І головне, наносити крем легкими рухами, злегка поплескуючи.

А також не забувайте, що сонце восени все ще ширяє. Отже, наносите сонцезахисний крем перед нанесенням макіяжу. SPF 10-15 буде достатнім восени, щоб захистити шкіру обличчя від несприятливих ультрафіолетових променів.

Завдяки правильному догляду та дотриманню нескладних правил, обличчя виглядатиме свіжим та здоровим! Так що залишайтеся прекрасними у будь-яку пору року.

Увійти залишити коментар

Щоб встановити цей веб-додаток на свій iPhone/iPad, натисніть а потім Додати на головний екран.