True
Безкоштовна доставка на суму понад $50
АТОМАЙЗЕР ДЛЯ ПАРФУМІВ: НЕПОТРІБНИЙ АКСЕСУАР ЧИ НЕОБХІДНА РІЧ?
23 березня, 2024 від
| Ще немає жодних коментарів


Пробник, переливон, сімпл, атомайзер - усе це назва для невеликого скляного або пластикового флакона для парфумів із розпилювачем або роликом. Такі міні-версії використовують для:

  • тестерів у магазинах;
  • реалізації саморобної або заводської парфумерії невеликими партіями;
  • поїздок (щоб улюблений аромат був завжди з собою)

Атомайзери для парфумів - справжня паличка-виручалочка для модниць. Адже купувати щотижня повнорозмірний флакон дорого, а варіант із пробником обходиться дешевше. Та й носити з собою таку міні-версію завжди зручно. Скляні, прозорі або в захисних футлярах баночки і колбочки надійно зберігають аромат, слугують стильною деталлю і чудовим подарунком. Ось тільки один недолік: занадто швидко дозатор для парфумів закінчується. Адже найбільш ходові - це флакончик на 5 мл.

Хто купує атомайзери? Міні флакони для парфумів користуються попитом серед:

  • модниць, які багато подорожують і не готові в дорозі розлучатися з улюбленими парфумами;
  • продавців косметичних магазинів;
  • парфумерів, які виготовляють нішеву та ексклюзивну продукцію;
  • тих, хто любить часто змінювати парфуми, але не готовий щоразу купувати повномасштабну версію брендового аромату. А ось розділити вартість покупки з подругою, колегою або знайомою зручно і практично.

ВИДИ АТОМАЙЗЕРІВ ДЛЯ ПАРФУМІВ

Міні-версії флаконів для ароматів бувають різними:

  • пульверизатор для парфумів розбірний або нерозбірний. Йдуть об'ємами від 4 до 100 мл у скляному, пластиковому, металевому дизайні, прозорі або закриті від сонця. Такі флакони для парфумів купити необхідно кілька для кожного аромату;
  • ролери. Кулька, що крутиться, наносить на шкіру аромат. Випускаються у варіантах 5 і 10 мл зі скляними і пластиковими роликами і кришечкою, яка відгвинчується. Вважаються більш економічними, оскільки запах потрапляє відразу на шкіру, а не розбризкується всюди;
  • пробірки. Найкомпактніший варіант від 1,5 до 3 мл. Закриваються кришечкою з паличкою для нанесення. Найдешевші;
  • з гвинтовою кришкою. Це розпилювач для парфумів, на який нагвинчується спрей. Подібні моделі завжди прозорі, не поміщаються в металеві чохли.

Що стосується матеріалу, то найдешевші пластикові. Але в них парфуми зберігаються кілька місяців або тижнів. При тривалому зберіганні, браку можуть змінювати аромат. У скляних душа парфумерної води зберігається без змін роками.

ЯК КОРИСТУВАТИСЯ АТОМАЙЗЕРОМ?

Маленький флакончик помістіть у сумочку або клатч. А далі все залежить від ваших уподобань. Наносите на волосся в середині робочого дня або освіжаєте аромат перед романтичним побаченням. Найголовніше - улюблений парфум завжди з вами в зручному форматі.

Цікаво: На жіночих форумах є ще одна порада використання атомайзерів. Як подарунки для подруг. Наприклад, купити кожній якісний французький парфум на 50 мл не по кишені. А ось розлити флакон на кілька менших пробників, гарно упакувати і презентувати - чудова ідея.

ЯК ЗАПРАВИТИ АТОМАЙЗЕР

Усе залежить від того, яку конструкцію має флакон для парфумів з пульверизатором. Якщо він розбірний, то справа простіше простого. Шприцом для найточнішого й найекономнішого наливання переносите аромат із великої посудини в атомайзер.

Важливо: Якщо атомайзер поміщений у непрозорий металевий чохол без віконця, то перевірте його об'єм, щоб стежити за рівнем рідини. Для цього в порожній флакон залийте шпицем воду або спирт. Так ви знатимете об'єм, не переведете дорогі парфуми.

Атомайзери, які не розбираються, трохи по-іншому заправляються. Знімають з них кришечку внизу флакона. Потім знімають кришечку з пульверизатора на пляшечці з парфумами (має залишитися стрижень). Його вводять в отвір внизу атомайзера. Далі повільно натискають на пульверизатор парфумів, переливаючи вміст у пробник. Після процедури всі кришечки поміщаємо на місця. Ось і все.

ЯК ПРОМИТИ АТОМАЙЗЕР ВІД ВМІСТУ

Використовуйте неписане правило: один пульверизатор для парфумів - для одного запаху. Так ви отримаєте чистий аромат, не зіпсуєте парфум. Але за сильного бажання флакон вимивається. Для цього використовують спирт, засоби для миття посуду, суміш соди і гірчиці в рівних пропорціях. Особливу увагу зверніть на пульверизатор або ролик, де найчастіше залишається запах. Промивайте їх кілька разів, поки вода не стане чистою і без аромату парфумів. Далі не поспішайте і дайте посудині повністю просохнути.

Нереально вимити самозаправні атомайзери. Вони не розбираються, а значить позбутися повністю слідів запаху не вдасться. Сподіваємося, що після прочитання статті у вашій сумочці, косметичці оселиться атомайзер з улюбленим ароматом.

Увійти залишити коментар

Щоб встановити цей веб-додаток на свій iPhone/iPad, натисніть а потім Додати на головний екран.