True
Безкоштовна доставка на суму понад $50
ЯК ВИБРАТИ ПЛАСТИКОВУ (ПЕТ) ТАРУ ДЛЯ КОСМЕТИЧНИХ КРЕМІВ?
22 березня, 2024 від
| Ще немає жодних коментарів


Переваги пластикової тари для розфасовки косметичних кремів очевидні: вона легка, міцна, довговічна, нешкідлива для здоров'я людини. Поліефірний матеріал, застосовуваний для виробництва тюбиків і баночок для крему, не впливає на компонентний склад, а відповідно і на властивості косметики. Виробники косметичної тари прагнуть зробити її максимально ергономічною. З цією метою випускаються різні закупорювальні аксесуари і комплектуючі, пристосовані для зручного та економного витрачання вмісту.

ВИДИ ПЛАСТИКОВОЇ ТАРИ ДЛЯ КРЕМІВ

Баночки - найпоширеніша ПЕТ-тара для кремуВони бувають різного об'єму, форми, відтінку. Поставляються з кришечкою, що герметично загвинчується. Зручна і корисна деталь закупорювання - додаткова знімна кришечка-мембрана. Вона закриває горловину ємності, у такий спосіб утримуючи вміст у ній під час транспортування, падіння, струсу.

 Флакони з дозатором (диспенсером) зручні для зберігання нещільних кремів, сироваток, очищувальних засобів.Диспенсер працює за принципом помпи, порційно дозуючи вміст. Це забезпечує економне витрачання засобу.

 Вакуумні флакони - косметична тара з найсучаснішим дозуючим пристроєм. Їхня конструктивна відмінність полягає у відсутності занурювальної трубки і наявності рухомої діафрагми.Остання піднімається під час витрачання вмісту, утримуючи у верхній частині флакона.

 Туби (тюбики) використовують для кремів, мазей, лосьйонів. Це менш економна тара, ніж попередні категорії, оскільки під час витрачання частина засобу залишається на внутрішніх стінках тюбика.

СФЕРИ ВИКОРИСТАННЯ КОСМЕТИЧНОЇ ПЛАСТИКОВОЇ ТАРИ

Промислове виробництво косметики споживає левову частку упаковки і тари для крему. Виробники часто замовляють баночки і флакони індивідуального дизайну, що виділяють конкретний бренд на косметичному ринку. Або купують стандартну тару і приводять її зовнішній вигляд у відповідність до фірмового стилю: наносять на поверхню логотип, назву і символіку бренду тощо.

 Beauty-індустрія використовує баночки для крему, щоб розфасовувати професійну косметики. Салонам краси, перукарням, масажним, косметологічним студіям вигідніше купувати матеріали в тарі великого об'єму - 0,5 л і більше. Використовувати засоби з такої упаковки під час обслуговування клієнтів незручно і несолідно. Ідеальний вихід - відливати в спеціальну тару, пристосовану для комфортного й економного витрачання.

 Виготовлення косметики в домашніх умовах. Найчастіше вдома готують засоби для догляду з натуральних матеріалів. Тара потрібна для зберігання готового складу та інгредієнтів.

 Майстерні хенд-мейду використовують дрібні деталі: намистини, бісер, фурнітуру різних типів, кольорів і розмірів. Винахідливі майстри-хендмейдери знайшли геніальний спосіб упорядкувати робочий матеріал - зберігати його в баночках для крему.

 Співпраця з milliform.ua - це гарантія отримання замовлення в найкоротші терміни

Пріоритети компанії MILLIFORM - максимальна оперативність обслуговування покупців і нівелювання ризику пошкодження товару під час транспортування. Ми акумулюємо запаси тари на власних складах, завдяки чому збираємо і відправляємо навіть найбільші замовлення протягом 1-2 робочих днів. Доставка здійснюється на склад транспортної компанії в населеному пункті одержувача або за попередньо вказаною адресою. У Харкові працюють пункти самовивозу.

 Пластикова упаковка для крему та інших косметичних продуктів не вимагає дбайливого поводження. Проте під час транспортування на тривалі відстані є ризик пошкодження навіть ретельно упакованого товару. Компанія MILLIFORM позбавляє покупців від пов'язаних з перевезенням ризиків і оперативно відшкодовує пошкоджений товар у повному обсязі.

 Завдяки тісним діловим зв'язкам з найбільшими виробниками косметичної тари, MILLIFORM пропонує виготовлення упаковки для косметики за індивідуальним дизайном. Ми враховуємо вимоги замовника щодо форми, об'єму, колірної гами, інших параметрів і елементів дизайну, включно з нанесенням тексту і зображень. На основі цього розробляємо макет і після затвердження його клієнтом виготовляємо і поставляємо необхідну кількість тари.

Увійти залишити коментар

Щоб встановити цей веб-додаток на свій iPhone/iPad, натисніть а потім Додати на головний екран.