True
Безкоштовна доставка на суму понад $50
ПЛАСТИКОВІ ФЛАКОНИ ДЛЯ КОСМЕТИКИ
23 березня, 2024 від
| Ще немає жодних коментарів


При всьому різноманітті beauty-продукції для кожного засобу є максимально зручний варіант упаковки. Якщо ви створюєте косметичні засоби для себе або на продаж, потрібно уважно підійти до вибору тари і підібрати зручний флакон для косметики.

ВИДИ ПЛАСТИКОВИХ ФЛАКОНІВ

  • Флакон з крапельницею складається з таких компонентів: пластмасової пляшечки того чи іншого об'єму, носика-крапельниці або пробки-крапельниці, кришки. Ці флакони підходять для зберігання і використання рідкої, напіврідкої та гелеподібної продукції, яка вимагає точного дозування. Наприклад, ефірних олій, засобів для догляду за нігтьовою пластиною і кутикулою, гелів для обличчя, бази під макіяж, окислювачів для фарби для волосся. Пластикові флакони з крапельницею витримують стерилізацію і не взаємодіють з косметичними засобами.
  • Флакон з піпеткою складається з: пластмасової пляшечки, кришки зі скляною або пластмасовою піпеткою. Прозора і непрозора ПЕТ-тара придатна для зберігання ароматичних та ефірних олій, парфумерної продукції. Скляна піпетка дає змогу точно відміряти необхідну кількість засобу, а також продовжити його термін придатності завдяки обмеженій взаємодії з повітрям.
  • Флакон з розпилювачем складається з: ПЕТ-флакона (колір і об'єм можуть бути різними), насадки-спрея, що відкручується, ковпачка. Поліетиленові флакони з пластмасовим розпилювачем підходять для зберігання рідких і напіврідких засобів для догляду за обличчям: гідролатів, фітоспреїв для обличчя і тіла, фітотоніків, олій для обличчя і тіла, ароматичної води, спреїв для волосся. Пляшечки з металевою насадкою-спреєм можна використовувати як флакони для парфумерії. Залежно від косметичного засобу спрей може бути дрібно- або крупнодисперсний.
  • Флакон з пульверизатором комплектується: прозорим або непрозорим пластмасовим флаконом, насадкою-пульверизатором з міцного пластику або металу, ковпачком. Флакони виготовляються з нейтрального пластику, тому підходять для зберігання засобів на спиртовій, олійній і водній основі. Така тара використовується як флакон для парфумів, лосьйонів, тоніків, освіжаючих спреїв. Пульверизатор дає змогу наносити засіб рівномірно, а ковпачок захищає аромат від вивітрювання.

ЯКИЙ ФЛАКОН ВАМ ПІДІЙДЕ?

Використання стерильної пластмасової тари дає змогу зберегти якість продукції та суттєво збільшити термін придатності засобу. Порожні флакони із пластику можна використовувати для будь-яких косметичних засобів, головне - підібрати об'єм, дизайн і колір тари. Зробити продукцію зручнішою в застосуванні допомагають різні насадки: для розбризкування або крапельного використання.

Для концентрованих густих рідин краще підійде тара з м'якого пластику і піпеткою або крапельницею. Якщо ви шукаєте баночку для косметичних олій, пам'ятайте, що багато з них втрачають свої властивості під прямими сонячними променями. Для таких рідин підійдуть флакони з непрозорого пластику.

Для тоніків, гідролатів, термальної води або натуральних дезодорантів можна вибрати прозорий флакон із розпилювачем, тоді засіб буде легко використовувати і контролювати його зовнішній вигляд.

Наливна парфумерія або парфуми власного виробництва не обійдуться без флакона з пульверизатором.

Завершення

Упаковка для косметичної продукції має бути не тільки функціональною, а й красивою, презентабельною та безпечною, жоден компонент засобу не повинен взаємодіяти з упаковкою. Тільки в такому разі продукція приноситиме задоволення і даруватиме красу!

Увійти залишити коментар

Щоб встановити цей веб-додаток на свій iPhone/iPad, натисніть а потім Додати на головний екран.