True
Безкоштовна доставка на суму понад $50
ЯК ВИБРАТИ УПАКОВКУ ДЛЯ КОСМЕТИЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ?
22 березня, 2024 від
| Ще немає жодних коментарів


У сьогоднішніх реаліях мало тільки виготовити продукцію високої якості, важливим і відповідальним моментом є вибір косметичної упаковкиТара для косметики має бути високої якості і мати привабливий зовнішній вигляд, оскільки оригінальна нестандартна упаковка - це перше, що побачить покупець і зупинить його погляд.

Вибір правильної тари допоможе компанії виділитися у своєму ринковому сегменті, підвищити конкурентоспроможність і рівень продажів. Жителям європейських країн було запропоновано пройти опитування, метою якого було виявити ставлення споживачів до косметичної упаковки. Для мешканців Південної Європи на першому місці був дизайн, а для жителів Західної - практичність упаковки. Мері-Енн Ловр висловив свою думку з цього приводу так: "Пакування має приносити естетичну насолоду і водночас бути функціональним". І це відповідає дійсності. Фахівці в галузі маркетингу вже давно з'ясували, що оригінальна косметична тара, яка чіпляє увагу, збільшує продажі. Тому виробники мають розуміти всю важливість правильного вибору упаковки.

ТО ВСЕ Ж ТАКИ, ЯКА УПАКОВКА НЕОБХІДНА САМЕ ВАШОМУ ПРОДУКТУ?

Перше, що бачить потенційний споживач, це колір. Потім уже звертає увагу на форму, символи та слова, надруковані на косметичній тарі. Саме тому рекомендується обирати приємні для візуального сприйняття кольори, які добре гармонують із вашим логотипом і текстом на упаковці. Існує думка, що упаковка має бути максимально простою, щоб одразу було зрозуміло призначення продукції, яка знаходиться всередині.

Також важливим моментом є зручність використання пляшечок для косметики. Нерідко покупці віддають перевагу компактним упаковкам для всіляких кремів, лаків, парфумерії, які з легкістю помістяться в будь-яку сумочку. Підвищення попиту на невеликі баночки, пляшечки і флакончики зумовлено лімітом на провезення рідин у ручній поклажі в літаках.

Не менш популярними є упаковки з дозаторами та спреями, які дають змогу використовувати косметичний засіб порційно, що економить його витрати. Слід пам'ятати і про матеріали, з яких виготовляють упаковку. Скло й акрил мають набагато дорожчий і презентабельніший вигляд, ніж пластик. Дуже вигідно виглядає нестандартна упаковка для косметики з декоруванням.

Увійти залишити коментар

Щоб встановити цей веб-додаток на свій iPhone/iPad, натисніть а потім Додати на головний екран.