True
Безкоштовна доставка на суму понад $50
ОСОБЛИВОСТІ ПОЛІМЕРНОЇ ТАРИ ДЛЯ КОСМЕТИКИ
22 березня, 2024 від
| Ще немає жодних коментарів


Пакування з полімерних матеріалів у косметичній галузі більш затребувана, порівняно з іншими видами тари. ПЕТ-флакони, баночки, пляшечки, тюбики та комплектуючі до них представлені в найширшому асортименті. Це дає змогу підібрати ємності залежно від властивостей і характеру використання косметичного засобу, а також з урахуванням бренд-дизайну товару і виробника.

ВЛАСТИВОСТІ ПОЛІМЕРНОЇ ТАРИ

  • Екологічність. Відсутність реакції з компонентами косметичних засобів і навколишнім середовищем - одна з головних переваг полімерів. Косметика в пластиковій тарі зберігає стабільний склад і властивості.
  • Мала вага. Ця характеристика дозволяє розширити сферу застосування упаковки - вона ідеально підходить для наборів дорожньої косметики. Крім цього, легку тару простіше транспортувати у великих обсягах.
  • Висока міцність. ПЕТ-тара стійка до будь-яких механічних впливів. Їй не страшні удари, тертя, вона відмінно чинить опір стисненню. Завдяки цим властивостям пластикова тара нечутлива до умов транспортування, вона не вимагає ретельного багатошарового пакування, як крихкі матеріали.
  • Низька ціна. Недорога ПЕТ-тара дозволяє оптимізувати витрати на виробництво. Це відкриває можливості для поліпшення компонентного складу продукції за рахунок зекономлених коштів і для гнучкої цінової політики.
  • Різноманітність форм і колірних рішень. Полімеру легко надати будь-яку форму і відтінок. На поверхню баночок, флаконів, тюбиків можна наносити всілякі написи і зображення. Це дає змогу вибрати і купити тару для косметики, що відповідає корпоративному кольору і стилю компанії-виробника.

ВИДИ ПОЛІМЕРНОЇ ТАРИ: ОСНОВНІ МАТЕРІАЛИ ТА ПОЗНАЧЕННЯ

  • ПЕТ (поліетилентерефталат) - прозорий екологічний матеріал із гладкою поверхнею. Може бути пофарбований у будь-який відтінок. Нанесені на нього зображення вирізняються яскравістю кольору і виразним глянцевим блиском.
  • ПП (поліпропілен) дає такі ж яскраві кольори, як і ПЕТ, не поступається йому в інших характеристиках. Але технологія виготовлення поліпропіленової тари - дорожча, порівняно з ПЕТ.
  • ПЕ (поліетилен) - міцний пружний полімер із матовою поверхнею. Товстостінна тара з ПЕ непроникна для світла, тобто захищає вміст від ультрафіолету.

СЕРТИФІКАЦІЯ ПЕТ-ТАРИ

Головне завдання косметичної тари - захищати вміст, зберігати його зовнішній вигляд, властивості та бути безпечною для здоров'я людини. Відповідність цим вимогам підтверджується дозвільними документами - сертифікатами якості, відповідності. У них вказують використані у виробництві тари матеріали, застосовані технології, можливі сфери застосування тари - косметична, парфумерна, фармацевтична промисловість.

 Продавець на вимогу покупця надає сертифікати якості на продукцію в пакеті із супровідними документами на партію товару.

 Компанія "Мілліформ" пропонує широкий вибір сертифікованої тари для косметики та парфумерії, включно із засобами для нарощування нігтів, автомобільними ароматизаторами тощо. Термін обслуговування замовлення не перевищує 1-2 робочих днів. Співпраця з провідними світовими виробниками косметичної тари дає змогу максимально врахувати побажання покупця і виготовити ексклюзивну упаковку.

 Доставка в Київ, Львів, Одесу та інші населені пункти України здійснюється транспортною компанією на її склад або за адресою, вказаною покупцем. Купити косметичну тару в компанії "Мілліформ" можна за передоплатою або сплативши за фактом отримання.

Увійти залишити коментар

Щоб встановити цей веб-додаток на свій iPhone/iPad, натисніть а потім Додати на головний екран.