True
Безкоштовна доставка на суму понад $50
САМ СОБІ ПАРФУМЕР: "ЯК ПЕРЕЛИТИ ПАРФУМИ В ІНШИЙ ФЛАКОН"
23 березня, 2024 від
| Ще немає жодних коментарів


Середньостатистичній жінці здається, що атомайзери або флакони-пробники парфумів необхідні тільки парфумерам або оптовим продавцям ароматів. Але запасна посудина на 5, 10, 15, 20, 25 мл має бути в кожній косметичці. І знадобитися він може в найнесподіваніших ситуаціях. Причини необхідності термінового переливання парфумів бувають різними:

  • поламався оригінальний флакон із парфумами. Він упав, його розбили/ впустили/ відірвали шийку/ забили пульверизатор. Ситуації різні, але суть одна: флакон, у якому продавався аромат, більше не можна використовувати.
  • купили великий обсяг дорогого ексклюзивного аромату в складчину. Цей метод називається розпил. Усі знають, що чим більша пляшечка флакона, тим нижча вартість 1 мл парфумів. Тому вигідніше придбати в складчину 100 мл оригінального бренду і розділити, наприклад, на 5 дозаторів по 20 мл.
  • бажаєте завжди мати при собі улюблений аромат. У сумочці на роботі, у відрядженні, на романтичному побаченні - скрізь, щоб оточував улюблений і звичний запах. Для цього треба перелити парфуми в дозатор (металевий або пластиковий флакон).

ЯКІ МЕТОДИ МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ ПІД ЧАС ПЕРЕЛИВУ ДУХІВ

Перелити парфуми в атомайзер вдома самостійно можна кількома способами:

  • за допомогою спеціальної воронки-лійки;
  • шприца;
  • атомайзера з дозаправленням.

Щоб зрозуміти переваги та недоліки кожного з них, детально розповімо й опишемо способи.

ЯК ПЕРЕЛИТИ ПАРФУМИ ШПРИЦОМ?

В інтернеті чимало запитів: "Як перелити парфуми за допомогою шприца?". Усе просто. Підійде шприц на 10 або 20 мл. Акуратно шилом або товстою голкою розширюємо носик шприца. Потім насаджуємо його на пластикову трубку флакона парфумів (вона ховається під ковпачком-розпилювачем). Піднімаєте поршень догори. Далі натискаєте парфуми, поки шприц не заповниться рідиною. Коли шприц наповниться потрібним об'ємом (а це зручно відстежувати за допомогою поділок на корпусі), тоді знімайте носик із трубочки. Не бійтеся, парфум не виллється. Далі вставляє носик в отвір атономайзера, і поршнем переливайте парфуми. Втрати при такому способі мінімальні. А ось акуратності необхідно вагон. І поспіх убік. Інакше можна пролити парфуми, перевернути великий флакон або щось зіпсувати.

ПЕРЕЛИТИ ПАРФУМИ ЗА ДОПОМОГОЮ МЕТАЛЕВОЇ ЛІЙКИ

Якщо поки що не знаєте як перелити парфуми за допомогою лійки, то зараз покроково розпишемо:

  1. Вставте лійку в горлечко атомайзера.
  2. Візьміть у руку флакон, з якого будете переливати парфум.
  3. І просто перебризкуйте. Краплі осядуть і зберуться на поверхні лійки і переллються в пробник.

Спосіб не вимагає особливих умінь або акуратності. Щоправда, втрат дорогого запаху не уникнути. Краплі парфумів потраплять не тільки на поверхню воронки. Тому для дуже дорогих парфумів, коли кожен грам на вагу золота, краще такий спосіб не використовувати.

ЧОМУ ВАРТО КУПИТИ АТОМАЙЗЕР З МОЖЛИВІСТЮ ДОЗАПРАВКИ

Такі дозатори йдуть зі спеціальним отвором. Їх заправляють аналогічно запальничкам. З розпилювача знімають ковпачок. Далі трубочку флакона з парфумами вставляють в отвір атомайзера. Далі просто натискайте на великий флакон, поки пробник не стане повним. Такий спосіб максимально дбайливо переллє рідину без проливів.

Якщо не бажаєте возитися зі шприцами або цінуєте кожну краплю улюбленого парфуму, то загляньте на сайт Milliform. Тут продаються атомайзери зі зручними механізмами дозаправки. У будь-який момент поповнюйте пляшечку улюбленим запахом. Різноманітність пляшечок і флаконів така велика, а ціни такі спокусливі, що можна закупити дозатори для всіх ароматів, якими користуєтеся. Так кожен парфум буде з вами і ви зможете змінювати його залежно від часу доби, настрою або обставин.

Увійти залишити коментар

Щоб встановити цей веб-додаток на свій iPhone/iPad, натисніть а потім Додати на головний екран.